Saturday, December 29, 2012

Musim Durian Crepe ?

Assalamualaikum dan hai semua. Selamat tengahari dan bukannya selamat pagi ye kawan-kawan. 

Alhamdulillah masih lagi bernafas dan diberikan nikmat daripada Allah S.W.T. dan kita hendaklah bersyukur kepadaNya. Aku sekeluarga pun baru saja lega dgn keadaan cuaca dan banjir yang hebat melanda negeri Kuantan baru-baru ini. Masa kejadian aku xde di Kuantan sebab bercuti di kampung. Nasib kami baik sebab air x sempat masuk dalam rumah di Kuantan. 

Eh jauh menyimpang pulak dari topik sebenar.

Actually, aku just nak cerita pasal musim durian crepe yg sedang heboh diperkatakan ;p . Baru-baru ni aku berpeluang merasai sendiri durian crepe ni. Ya Allah sedap sgt sampai nak menangis rase. Nampak tak betapa sedapnya durian crepe tu? Hahaha . maaf terover excited sikit. Maybe sebab aku ni memang jenis yang suka makan durian x tahu lah kan. Durian crepe ni rasa macam durian lah dan dicampur dgn whipped cream. Fuhhh sedap tau! Teringin nak belajar buat tapi takut x jadi macam kek pavlova yg aku buat hari tu. Bukan kek pavlova tapi kek x jadi namanya. Hahaha so sad T.T 

K lah xnak cakap banyak sebab nanti korang tau lah bila dah rasa sendiri durian crepe tu camne . Bye2 assalamualaikum ;)




Budak kecik pun happy makan durian crepe ;p

Sunday, November 25, 2012

Welcome back!

Assalamualaikum ;)

Ya Allah lamanya dah x update blog . Mungkin sebab busy dgn assignment dan kuliah sepanjang tahun ini . Maafkan diriku ;/

Sekarang ni baru ada masa sebab cuti sekolah dah bermula lama . Disebabkan kebosanan yang amat maka bermulalah kerja sebagai penulis tidak bergaji ni.

Macam-macam lah kerja yg dibuat sebab bosan sangat termasuklah membelanjakan duit dgn tengok wayang dan jalan-jalan cuci mata ;p

Lagi satu kan, oleh sebab lama sgt x update blog, aku rasa blog ni pn dah lain . seyes x reti nak guna sgt . ha padan muka aku kn . adoi T.T

Okay lah . pasni aku nak blogwalking sume blog-blog comel ;D



p/s : perut lapar minta di isi . chow dulu . Assalamualaikum .


Sunday, April 8, 2012

Aku Suka Segment by Blogger Sha


DUE DATE : 6-20 APRIL 2012

Friday, April 6, 2012

Web Hosting + Kek Lapis GIVEAWAY

Web Hosting + Kek Lapis GIVEAWAY:





Salam sejahtera kepada peminat kek lapis, disini kami mengadakan GIVEAWAY Kek Lapis Sarawak kepada sesiapa sahaja yang ingin menyertai. 

Cara Penyertaan:
1.Copy entry ini tanpa mengubah apa-apa bermula dari perkataan "Web Hosting + Kek Lapis GIVEAWAY" dekat atas tu sampai "WoahZone.Net" pada bawah post ini dan postkan di dalam blog anda. Caranya highlight entry ini kemudian tekan "Ctrl + C"kemudian pergi ke post anda kemudian tekan "Ctrl + V" tanpa mengubah apa-apa pun. 

2.Kemudian email kepada kami link post blog yang anda buat tadi kekeklapisborong@gmail.com agar mudah untuk kami membuat cabutan. Jika anda tidak mempunyai blog boleh mendaftar percuma di blogger.com. Kami menerima walaupun blog masih baru. Apa sahaja format blog kami akan terima.

p.s Hubungi kami melalui email keklapisborong@gmail.com atau SMS 013-5711762untuk sebarang pertanyaan mengenai GIVEAWAY ini =)

"Pemenang akan dibuat melalui cabutan!"


*Setiap SEORANG dari 5 pemenang bertuah akan mendapat 2biji kek lapis daripada kami bernilai RM25 setiap satu keseluruhan RM50. 

*Pemenang boleh memilih kek kegemaran mereka dan akan dihantar dalam masa seminggu selepas GIVEAWAY ini tamat.


Tarikh tutup penyertaan adalah 13/04/2012 atau lebih awal bergantung kepada penyertaan.

Pesanan penaja:

Multiple domain web hosting in a simple definition is a hosting plan that can support or let you host more than one domain name. Sometime it also known as unlimited domain hosting because for some hosting plan it give the advantage to users to host as many domains as they want in one hosting. There are so many hosting plan that you can choose between thousands of web hosting provider companies all over the world. Most of them offer similar features to attract the customer and the best part is you can get the best for you at a very low price.

Multiple domain web host always come with other great features that needed by any websites whether it the new site or the old one. Because of the high competitive in providing the best for buyers between the hosting companies it give so much benefit to buyers. There are a lot of great features offered to eat up their competitors.

There are many cheap multiple domain web hosting plans that you can choose and most of it are at a very affordable price. Most of these web hosting plans not just offer the multiple domain hosting or the unlimited domains but also provide you other great features like unlimited email, unlimited web space, unlimited bandwidth and unlimited MySQL databases. All these features are what you really need to improve your business because you need the best to become the best and that what I believed.

Regards

Wednesday, January 25, 2012

Sayangilah mereka selagi masih ada :)


Disaat kamu ingin melepaskan seseorang..ingatlah pada saat kamu ingin mendapatkannya...
Disaat kamu mulai tidak mencintainya…ingatlah saat pertama kamu jatuh cinta padanya...
Disaat kamu mulai bosan dengannya…ingatlah selalu saat terindah bersamanya
Disaat kamu ingin menduakannya…bayangkan jika dia selalu setia...
Disaat kamu ingin membohonginya…ingatlah disaat dia jujur padamu.
Maka kamu akan merasakan...erti dia untukmu...
Jangan sampai disaat dia sudah tidak disisimu, kamu baru menyedari semua erti dirinya untu
kmu...



Wordless Wednesday



Sunday, January 8, 2012

epy new year :)


salam :)



selamat tahun baru saya ucapkan
semoge kalian berusaha bersungguh-sungguh utk mencapai azam tahun baru
pastikan setiap perkara yang dilakukan kerana Allah Taala
insyaAllah mendapat keberkatan drpd Allah hendaknya 

Azam tahun baru :

# Mendapat pointer yg tinggi(at least meningkat la dr sblm ni)
Tambah pahala
Menguruskan badan
# Berjimat cermat(pandai save duit & guna utk keperluan je)
# Aktif berbelog(rajin blogwalking)


kbai ! :)


selamat tinggal 2011